Home > Diensten

Elektrotechniek

Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij er werkzaamheden aan de elektrische installatie plaats moet vinden.
Hierbij kunt u denken aan:
– extra groep aanleggen
– elektrische installatie keuren
– groepenverklaring maken
– kookgroep bijmaken
– aardlekschakelaar (bij)plaatsen
– schakelmateriaal
– stroompunten uitbreiden
– krachtstroom aansluiting plaatsen
– aardingen

Wij adviseren en installeren uw nieuwe elektrische installatie geheel op maat. Deze installatie moet betrouwbaar zijn en voldoen aan de hedendaagse normen. Ook kunnen we u helpen bij het onderhouden, aanpassen, uitbreiden en renoveren van uw elektrische installatie.

Laadpaal 0318 Elektro
meterkast 0318 Elektro
Zonnepanelen 0318 Elektro

Duurzame technieken

Met de huidige energieprijzen die door het dak schieten is de aanschaf van zonnepanelen nog interessanter geworden en is de terugverdientijd aanzienlijk verkort.

De zonnepanelen installatie wordt vaak ook PV-installatie genoemd. PV staat in dit geval voor Photo Voltaic, en dat betekend vrij samengevat zonnepanelen. Gaat u elektrisch koken, elektrisch rijden of krijgt u een warmtepomp of airco? Wij denken graag met u mee!

Data installaties

Een van onze specialismen is het aanleggen van data installaties, VOIP en netwerkbekabeling bij bedrijven, winkels, en kantoren. Goede en complete data installaties zijn van cruciaal belang bij data transmissies, netwerkverbindingen en communicatie.

Deze installaties doen wij bijvoorbeeld bij het aanleggen van bekabelingssystemen, en netwerkinfrastructuren bij computer- en telefonie applicaties. Door de steeds sneller wordende datanetwerken, het groeiend aantal dataverkeer en intensief gebruik van het netwerk, vraagt dit om hoogwaardige infrastructuur. Daarbij is het van belang dat de data installatie en de infrastructuur geschikt wordt gemaakt voor toekomstige uitbreiding.

Heeft u een opdracht op het gebied van data installaties of VOIP die u door een erkend installateur wil laten uitvoeren? Neem gelijk contact op en wij zien uw aanvraag tegemoet.

Bel voor meer informatie 0318 254 400

Data installaties 0318 Elektro

Contact

0318 Elektro B.V.
Jennerstraat 9E
6718 XS Ede
T 0318 254 400
E info@0318elektro.nl
Volg ons op Facebook

Diensten

Elektrotechniek
Duurzame technieken
Data installaties

Werken bij

Op zoek naar een leuke baan in de elektrotechniek? Kijk dan snel op onze vacature pagina of wij iets open hebben staan!

Over ons

U kunt bij ons terecht voor maatoplossingen in elektrotechniek. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van data installaties, verlichtingsprojecten en camerasystemen.